Falikép galéria

Adj vászonképet ajándékba, vagy díszítsd saját otthonod stílusos faliképekkel! Nézz körül a Vászonképvilág falikép galériájában vagy tölts fel saját fotót és add le rendelésed még ma!

Falikép galériából

Nagyon népszerűek az saját fényképekből készíttetett vászonképek. Emellett azonban sokan választanak profi képet, amik sokkal inkább otthonuk díszítését szolgálják. A Vászonképvilág munkatársai összeállítottak egy galériát, amiben különböző témákban találhatóak profi minőségű képek. A galéria vászon falikép kínálatában kategóriákba szedtük a képek témáit, így mindenki könnyedén megtalálhatja a saját és otthona stílusához illőt.

Falikép kategóriák

Galériánkban az alábbi témákban találhatók meg faliképek, amelyek magas minőségűek és méretre szabottak.

Általános kategóriák – növények, állatok, Budapest, járművek, konyhai és absztrakt faliképek, tájképek, városok, univerzum, szerelmes és gyerekeknek készült faliképek.

Egyéb faliképek – Süli Andor drónfotós képei, Tolnai Róbert grafikus falikép tervei

vászon falikép

Nézd meg őket a tervezőben!

Megtetszett valamelyik falikép? 

Szuper, akkor az alábbi lépésekkel csekkold képtervezőnkben, hogyan nézne ki otthonod falán!

  1. A kiválasztott kép alatt kattints a “Megnézem a tervezőben!” gombra!
  2. A tervezőben válaszd ki azt a hátteret, amely a leginkább hasonlít otthonod stílusához, lakásod falának színéhez!
  3. Válaszd ki a kép formáját. Arra is van lehetőséged, hogy egy nagy kép helyett több részből állítsd össze a faliképet.

Néhány jó tanács

Mérd le a falfelületet, ahova terveid szerint a vászon falikép kerül majd, így biztos, hogy a megrendelésnél a megfelelő méretet választod. Emellett nézz meg a tervezőben több képet is. Lehet, hogy elsőre megtetszik a galéria egyik képe, majd a tervezőben kiderül, hogy a színek miatt nem illene otthonodba. Szánd rá a szükséges időt, hogy kiválaszd a tökéletes képet.

Falikép rendelés - ezért érdemes minket választanod

Falikép gyors és ingyenes házhozszállítással

Amint beérkezik hozzánk rendelésed, tervező és kivitelező kollégáink azonnal nekilátnak a falikép elkészítéséhez. Szigorúan vesszük a gyorsaságot, hiszen tudjuk, mennyire várod rendelésed megérkezését. Gyors munkánknak és a futárszolgálatnak köszönhetően a megrendeléstől számított max. 3 munkanapon belül kézhez is kapod csomagodat. Sőt, fizetned is csak a képért kell, hiszen áraink tartalmazzák az anyag- és munkadíjat is, emellett országosan díjmentesen vállaljuk a kiszállítást.

Tisztítható vászonképek

Munkatársaink magas minőségű alapanyagokat használnak a faliépek készítésekor, amely lehetővé teszi, hogy elmosódás nélkül takarítsd le őket. Ha poros lenne, puha ecsettel vagy kefével leporolhatod a kép felületét. Amennyiben valamilyen szennyeződés kerülne rá, fontos, hogy ne használj semmilyen vegyszert a tisztításhoz. Ehelyett vizezz be egy ruhát, jól csavard ki, hogy csak enyhén nedves legyen, majd ezzel óvatosan töröld át, míg el nem tűnik a folt.