Absztrakt vászonkép

Válassz galériánkból egy képet és tedd pillanatok alatt a faladra!

Nézz szét galériánk absztrakt vászonkép kínálatában, vagy töltsd fel saját fotódat és dobd fel lakásod valamely helyiségét egy menő faliképpel!

Absztrakt vászonkép - hogyan válaszd ki a megfelelőt?

Egy absztrakt falikép kiválasztásánál nem igazán vannak szabályok. Mivel ezek a képek általában különböző formákat és színeket jelenítenek meg, szinte bármilyen otthonban, bármely helyiségben jól mutatnak. Éppen ezért inkább csak olyan szempontokat tudunk felsorolni, amiket érdemes átgondolni, hogy a végeredménnyel 100%-osan elégedett legyél.

Kezdjük a formákkal, amikből végtelen jelenhet meg egy absztrakt vászonkép felületén. Éppen ezért ezek a típusú minták leginkább egy letisztult stílusú szobát tudnak igazán feldobni. De ez még nem jelenti azt, hogy egy már alapból színesebb, különböző mintájú tapétával ellátott helyiségbe ne illenének be, sőt.

Ugyanez vonatkozik a színekre is. Egy egyszínű fehér vagy fekete falfelületet igazán feldob egy nagyon színes absztrakt vászonkép. De ettől még, ha odafigyelsz a kontrasztra, akkor egy színesebb falra is simán felakaszthatod úgy, hogy az jól mutasson. 

A kontraszt alatt azt értjük, hogy például piros falra ne válassz olyan képet, ami a piros árnyalatait hordozza, hiszen teljesen bele fog olvadni és gyakorlatilag nem fog látszódni.

Egy absztrakt falikép kiválasztásánál jó, ha előre elképzeled, hogyan fog majd mutatni. A Vászonképvilág saját képszerkesztőjében ehhez segítséget is nyújtunk. Válassz galériánkból, vagy töltsd fel saját fotódat és a képszerkesztő minta hátterei közül válaszd ki azt, amelyik otthonod stílusára leginkább hasonlít! Így gyakorlatilag megjelenítheted magad előtt, hogyan mutat majd az adott absztrakt vászonkép otthonod falán.

A szerkesztőben különböző méretek és formák közül is válogathatsz, így nem feltétlenül kell a hagyományos téglalap formánál maradnod. A képet több kisebb formából is összeteheted.

Absztrakt vászonkép - ezért válaszd a Vászonképvilágot

Rögzítés szögek nélkül

Sokan ódzkodnak a faliképektől, mert a felhelyezésükhöz szögeket kell ütni a falba, esetleg fúrni szükséges azt. Ha a Vászonképvilágról rendelsz faliképet, a faladhoz szinte hozzá sem kell érned ahhoz, hogy stabilan rögzíthesd a képet. Saját gyártású Cansole termékünk nanotechnológiás ragasztójának köszönhetően szögek nélkül felakaszthatod a képet a falra úgy, hogy abban semmilyen maradandó kárt nem teszel.

Gyors kiszállítás

Tudjuk, hogy ha valamit, akkor a vadiúj vászonképedet igazán nagy izgatottsággal és türelmetlenül várod már. Éppen ezért ügyelünk arra, hogy minél hamarabb kézhez kaphasd azt. Amint megkapjuk rendelésedet, grafikusunk azonnal nekilát a kép elkészítésének, így legfeljebb 3 munkanapot kell csak várnod rá. A gyorsaság mellett pedig a kiszállítást az ország teljes területén ingyenesen vállaljuk.

365 napos garancia

Nagyon bízunk termékeink minőségében és kivitelező kollégáink munkájában. Éppen ezért minden egyes vászonképre 365 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Attól pedig nem kell tartanod, hogy a kézhez kapott kép esetleg rossz minőségű lesz. Saját fotó esetén, amennyiben úgy látjuk, hogy a képminőség nem elég jó, mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot.

Könnyű tisztítás

A faliképek általában jó porfogók, de a mi vászonképeinknek nem kell porosnak maradnia, tisztításuk ugyanis nagyon egyszerű. Vizezz be egy tiszta rongyot és csavard ki kellőképpen, hogy az éppen hogy nedves legyen. Ezután finoman törölgesd át vele a képet minden oldalról. Az elejét is nyugodtan letörölheted óvatosan, nem kell attól félned, hogy a kép elmosódik.