Lehetőséged van a képet mozgatni a keretben
{{ width }} cm
{{ height }} cm

{{ currenfigurename }}

VÁLASZTHATÓ MÉRETEK

A vakráma vastagsága 2 cm

A kép bruttó ára: Akció! {{ price.toLocaleString(`ru-RU`) }} Ft

{{ oldPrice }} Ft

Kuponkódodat a kosár oldalon tudod beváltani, kedvezményedet ott tudod érvényesíteni

Feldolgozás folyamatban, kérem várjon!

Vászonkép saját fotóból

Lepd meg szeretteid a tökéletes ajándékkal! Egyedi vászonkép saját fotóból: töltsd fel kedvenc fényképed, és mi csodálatos vászonképet varázsolunk belőle. Rendeld meg még ma és ajándékozz emléket!

Ingyenes és szupergyors kiszállítás országosan

A vászonképek saját fotóból már tartalmazzák a kivitelezési és csomagolási díjat is, emellett a teljes országban díjmentesen vállaljuk a kiszállítást. Sőt, még csak heteket sem kell várnod a kép megérkezéséig, ugyanis szigorúak vagyunk a kiszállítási idő tekintetében. Amint megkapjuk rendelésed, kivitelezőink elkezdik a vászonkép elkészítését, hogy mihamarabb átadhassuk a futárszolgálatnak. Legfeljebb 3 munkanapon belül pedig kézhez kapod a gyönyörű képet, hogy odaadhasd az ajándékozottnak.

Vászonkép saját fotóból: minőségi munkát végzünk

Szakembereink minőségi alapanyagokkal dolgoznak, hogy a lehető legszebb terméket készíthessük el. Amennyiben rosszabb minőségű képet töltesz fel, amelyből nem tudnánk jó minőségű vászonképet készíteni, mindenképp jelezzük feléd. Célunk ugyanis, hogy Te és az ajándékozott is maximálisan elégedett legyen az eredménnyel. A vászonképek mindemellett könnyedén tisztíthatóak. A takarítás során töröld át őket nedves ronggyal, így portalaníthatod. Ne félj, a kép nem fog elmosódni.

Vászonkép rögzítés szögek és fúrás nélkül

Sokak álma egy vászonkép saját fotóból, azonban nem szeretnék, ha a szög vagy fúrás maradandó nyomot hagyna a falon. Amennyiben Neked is ilyen félelmed van, érdemes tőlünk rendelned, hiszen erre is van megoldásunk. Saját tervezésű Cansole termékünket kifejezetten arra a célra készítettük, hogy vászonképeinket anélkül rögzíthesd a falon, hogy annak bármilyen nyoma maradna. A Cansole nanotechnológiás ragasztója stabilan tartja a képet, sőt abban is segít, hogy azt egyenesen tudd felhelyezni a falra.

Korrekt árak, garancia

Kiváló grafikus és kivitelező kollégák dolgoznak nálunk. Emellett termékeinket prémium minőségű alapanyagokból készítjük, éppen ezért annyira megbízunk minőségükben és időtállóságukban, hogy 365 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk mindegyikre. A képekhez ráadásul igazán korrekt áron, remek ár-érték arányban juthatsz hozzá. Amennyiben tehát valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, jelezd felénk, hogy elindíthassuk a a garancia folyamatát.

Természetesen van lehetőség személyes átvételre is. Ebben az esetben a megrendelt terméket maximum 4 napig őrizzük meg. Amennyiben előre tudod, hogy ennél csak később tudsz érte jönni, kérjük, hogy jelezd felénk e-mailben: hello@vaszonkepvilag.hu

A megrendelt vászonképet az alábbi címen tudod átvenni nyitvatartási időben: 4400 Nyíregyháza, Tokaji út 3. – Vektor Print Kft.

Személyes átvétel és kiszállítás során is fizethetsz készpénzzel és bankkártyával is. A csomagpontoknál a fizetési módok eltérhetnek, erről kérjük, hogy tájékozódj az adott csomagpont szolgáltatójának oldalán. Mindemellett előre utalással is van lehetőséged fizetni.