Tolnai Róbert-Grafikus

Válassz galériánkból egy képet és tedd pillanatok alatt a faladra!

Tedd stílusossá otthonod modern faliképek segítségével! Válogass a Vászonképvilág változatos galériájából, vagy töltsd fel saját fényképedet, és mi gyönyörű vászonképet varázsolunk belőle! Rendelj még ma!

Modern faliképek - így válaszd ki a megfelelőt

A modern egy elég tág fogalom, rengeteg stílust, színt és formát foglalhat magában, így a modern vászonkép kiválasztásában is leginkább csak képzeletünk szabhat határt.

Először is azt kell eldöntened, hogy konkrét dolgot ábrázoló képet szeretnél vagy sem. Amennyiben igen, nagyon modern megjelenést kölcsönözhet egy szobának például egy felhőkarcolókkal teli nagyváros képe. Ha egy igazi férfi lakásról van szó, akkor pedig a menő autós és motoros faliképek dobják fel igazán a helyiséget. De otthonod lehet egyben modern és misztikus is, ha az univerzumot ábrázoló faliképek közül választasz.

A modern vászonképek azonban sokszor nem konkrét tárgyat vagy embert ábrázolnak, hanem absztrakt formákat és színeket. Ha absztrakt faliképeink közül választasz, akkor leginkább a színek döntsék el, hogy melyik díszítse szobád falát. Nincs sok szabály, csupán arra figyelj, hogy olyan színekben pompázó képet válassz, amely nem olvad bele a fal színébe.

Modern faliképek - ezért válaszd a Vászonképvilágot

365 napos garancia

100%-ban megbízunk tervező és kivitelező kollégáink munkájában és termékeink minőségében. Éppen ezért minden megrendelőnk számára 365 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

Szupergyors és díjmentes kiszállítás

Ajándékba adod valakinek, vagy magadat leped meg a vadiúj modern vászonképpel? Tudjuk, hogy mindkét esetben alig várod már, hogy minél hamarabb kézhez kaphasd a kész képet, éppen ezért szigorúan vesszük a kiszállítási időt. Amint megkapjuk rendelésedet, kollégáink nekilátnak a kép elkészítéséhez, így az a következő maximum 3 munkanapban már ott díszeleghet új tulajdonosa falán a gyönyörű modern falikép. És ha ez nem elég, a teljes ország bármely részére ingyenesen vállaljuk a kiszállítást.

Fúrás nélküli rögzítés

A Vászonképvilág csapata gondolt azokra is, akik nem szeretnének “kárt tenni” falukban szögekkel vagy fúrással. Egyedi gyártású Cansole termékünk nanotechnológiás ragasztóval készült, ami azt jelenti, hogy bármilyen sima falfelületre rögzítheted a képet anélkül, hogy fúrnod kellene a falat. A ragasztó az idő múlásával csak egyre jobban ragad, így a modern faliképek mindenki otthonában biztonságban vannak a Cansolenak köszönhetően.

Egyszerű tisztítás

A vászonképek nem koszolódnak, de előfordulhat, hogy a port megragad rajta. Takarítás közben azonban egyszerűen megtisztíthatod őket, ha porosak lennének. Vizezz be egy ruhát, jól csavard ki, és óvatosan töröld át a teljes kép felületét. Ne aggódj, nem fog elkenődni!

Modern faliképek - Gyakran ismételt kérdések

Természetesen bármilyen fényképből elkészítjük a vászonképet. Annyit kérünk csak, hogy figyelj arra, hogy jó minőségű fényképet használj, hiszen így tudjuk a legszebb eredményt garantálni. Amennyiben olyan fotót töltenél fel, amin azt látjuk, hogy nem elég jó a minősége, mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot. Azt szeretnénk, ha te is 100%-ban meg lennél elégedve a munkánkkal.

Amennyiben inkább személyesen vennéd át az elkészült képet, részünkről megoldható. Címünk: 4400 Nyíregyháza, Tokaji út 3.Vektor Print Kft. Kérjük, hogy nyitvatartási időben gyere a rendelésedért: H-P. 9:00 – 16:00. Emellett ügyelj arra is, hogy személyes átvétel esetén 4 napig őrizzük meg a rendeléseket. Ha valamilyen okból csak ennél később tudnál eljönni érte, jelezd ezt felénk e-mailben!