Vászonkép Ajándékba? Igen! – Karácsonyi ajándék ötletek.

Az év végi rohanásban még nem jutott idő az ajándékok beszerzésére?

Segítünk ötletelni, természetesen vászonkép ajándékokról.

Kinek lehet jó ajándék egy vászonkép, és milyen fotó legyen rajta?

Ha gyermeked van, tökéletes ajándék a szülőknek, nagyszülőknek az unkákról készült fotó vászonképre nyomtatva. Könnyedén elkészítheted a vászonképet szerkesztőnkben, ahol a kiválasztott fotót feltöltve, a méret és forma kiválasztása után el is tudod indítani a megrendelést, akár a megajándékozott címére történő szállítással (ami ingyenes).

Gyermekeink részére is szép ajándék lehet a vászonkép, melyre a kedvenc sportolója, együttese, vagy akár a kedvenc videójátékának egy képe van nyomtatva. Választás előtt érdemes galériánkban is böngészni, ahol találunk gyerekszobai témájú fotókat is.

Nagyon szép ajándék lehet a kedvesednek készült vászonkép, melyen egy közösen átélt, és fotón megörökített pillanatotok van. Ennek a boldog pillanatnak az emléke így nem csak egy fotó lesz a sok között, hanem a lakásod, lakásotok részévé tud válni, ahol nap mint nap láthatjátok. Ezt a vászonképet is egyszerűen elkészítheted szerkesztőnkben. Természetesen galériánkban is találhatóak szerelem témájú fotók.

Barátaink részére is klassz ajándék lehet egy jól elkészített vászonkép, ha például az ajándékozott rajong az autókért, vagy a repülőkért, vagy valamelyik focicsapat szurkolója. Itt könnyű a helyzet, mert csak a rajongáshoz kapcsolódó fotót kell a szerkesztőbe feltöltenünk, és készülhet is az ajándék.

Végső javaslatként pedig ott a vászonkép ajándékutalvány, melyet az ajándékozott olyan vászonkép készítésére használhat fel, amilyenre csak szeretné.

Megkapom karácsonyig?

Rendeld meg időben! Nekünk 3 munkanapra van szükségünk az elkészítéshez és a kiszállításhoz. December 20-án, a nap végéig leadott rendeléseket még el tudjuk készíteni, és időben házhozszállítani. A szállítás természetesen ingyenes az ország bármely pontjára!

Boldog ünnepeket kívánunk!