Valentin napra ajándék? Persze, hogy vászonkép!

Évről-évre egyre nagyobb kihívást okozhat neked is, hogy mivel lepd meg kedvesed Valentin-napon, főleg, ha egyedi és személyre szóló ajándékot keresel. Ha idén is így van, és szeretnéd párodat ámulatba ejteni, akkor van számodra egy jó hírem!

Nem kell tovább keresned. A legjobb választás egy közös fotó alapján készített vászonkép.

Nincs más dolgod, csak tölts fel magatokról egy közös képet a szerkesztőnkbe, majd a méret és elrendezés kiválasztását követően küldd el a rendelést.

Nem tudod, hogy melyik fényképeteket válaszd? Engedd szabadjára a fantáziádat! Lehet rajta egy különleges élményetek, egy emlékezetes nyaralásotok, vagy akár az esküvőtök is. Bármi, ami kedves a szíveteknek.

Ha nem találtál tökéletes közös fotót, akkor lehetőséged van a galériánkból is választani egyet. Valentin-nap alkalmára különösen ajánljuk a Szerelem témájú vászonképinket. Itt megtalálhatsz mindent, amivel kifejezheted választottad iránti rajongásodat.

De lehetsz kreatív, és virtuális utazásra viheted párod. Hogyan? Egyszerűen csak vidd el az otthonotokba kedvenc városotok fotóját egy vászonképen!

Tipp:

Nem akarsz Valentin-napon a vászonkép felrakásával sokat bajlódni? Erre is van egy jó megoldásunk! A Cansole segítségével ez a munka is közös élménnyé változik, hiszen 2 perc alatt, fúrás nélkül, tökéletes vízszintben felhelyezhetitek lakásotok új díszét.

Boldog Valentint mindenkinek ?