Karácsonyi ajándékot keresel? Ajándékozz Vászonképet!

Hogy állsz a karácsonyi ajándékok beszerzésével?

Ha még nincs ötleted, akkor mi segítünk!

Mi mást is ajánlhatnánk, mint egy szép vászonképet. ?

November közepén túl vagyunk, közelednek a karácsonyi ünnepek, így érdemes megtervezni kinek mit ajándékozz majd. Na de kiket is lephetnél meg egy szép vászonkép ajándékkal?

Íme néhány tipp vászonkép ajándékra:

Gyermekes családoknak, a szülőknek, nagyszülőknek, családtagoknak kedves ajándék az unokáról, a gyermekről készült vászonkép. Nincs más teendő, mint megtalálni a legjobb fotót gyermekünkről, és ezt egy vászonképre tenni szerkesztőnkben.

 

Gyermekeknek is ötletes vászonkép ajándék lehet a kedvenc szuperhősről, sportolóról készült vászonkép. A gyerekszoba díszítéséhez is jó választás egy vászonkép, melyhez több vidám grafika is található gyerekszoba témájú vászonkép galériánkban, ahová érdemes benézni.

 

Kedvesünket is meglephetjük egy emlékezetes közös pillanatról készült vászonképpel. Egy nyaralás, egy közös kaland, vagy egy romantikus estén készült fotó vászonképre szerkesztve kedves ajándék párunknak. Galériánkban szerelem témában is találhatóak szép vászonképek.

Barátaink, munkatársaink részére is ötletes ajándék egy vászonkép, ha tudjuk az illetőről, hogy nagy rajongója valamely sportnak, járműnek vagy zenének.

 

Saját részre is jó választás a vászonkép, ha lakásunkat díszítenénk egy szép vászonképpel, melyhez galériánkban több témában is találhatóak vászonképek.

 

 

Saját részre még jó ötlet, ha van kedvenc kisállatunk, és a róla készített fotót szerkesztjük fel egy vászonképre.

+1 tipp: Ha nem vagyunk biztosak, hogy a megajándékozottnak milyen fotó, téma tetszene egy vászonképen, akkor lepjük meg egy vászonkép ajándékutalvánnyal! Így a megajándékozott vászonkép szerkesztőnkben saját maga készítheti el vászonképét.

 

 

Megérkezik karácsonyig a megrendelt vászonkép?

Ne felejtsd el megrendelni időben, ugyanis nekünk 3 munkanapra van szükségünk legyártáshoz és a kézbesítéshez, tehát legkésőbb December 20-án még leadott rendelést kézbesíteni tudjuk a karácsonyi ünnepek előtt.

A szállítás természetesen ingyenes az ország bármely pontjára!

Boldog ünnepeket kívánunk!