Konyhai faliképek

Válassz galériánkból egy képet és tedd pillanatok alatt a faladra!

Konyhai falikép: tekintsd meg galériánk gasztro fotóit, és találd meg a Neked leginkább tetsző képet! Válassz formát, méretet és rendelj még ma!

Konyhai falikép - tippek a választáshoz

Kontraszt: Modern konyhai faliképek tekintetében nem igazán lehet félrelőni a választásnál. Az ételek és italok színkombinációja szinte bármely falszínen, bármilyen stílusú konyhában jól mutat. A kontrasztra azonban érdemes odafigyelni. Amennyiben például sötét, akár fekete színű a konyhában a fal, kerüljük azokat a képeket, amelyek szintén fekete háttérrel rendelkeznek. Ebben az esetben ugyanis a kép könnyen beleolvadhat a fal színébe. Ügyelj tehát arra, hogy sötét falszínhez világosabb, míg világos, akár fehér falszínhez sötétebb hátterű képet válassz!

Képzeld oda: A konyhai falikép kiválasztása során próbáld meg mindig a konyhádban elképzelni az adott fotót. Hogyan mutatna? Illik konyhád stílusához? Ehhez segítséget is nyújtunk, hiszen képszerkesztőnkben különböző stílusú szobákat helyeztünk el háttérnek. Válaszd ki azt, amelyik leginkább hasonlít konyhádhoz és nézd meg azon a preferált fotókat!

Méret és forma: Számos méretben és formában el tudjuk készíteni a képeket, így biztosan mindenki számára egyedit alkothatunk. A megfelelő méret kiválasztása nagyon fontos, hogy a kép jól érvényesüljön az adott helyiségben. A túl kis méret elveszhet egy nagyobb falfelületen, míg a túl nagy akár otrombán is mutathat, vagy rosszabb esetben el sem fér. Fogj tehát egy mérőszalagot és kezdd el lemérni a falfelületet, ahova a konyhai faliképet tervezed. Csakis ezek után válaszd ki a megrendelni kívánt kép méretét tervezőnkben!

Konyhai falikép - 4 érv, ami mellettünk szól

Fúrás nélkül rögzítheted

Amennyiben a konyhádban csempe van, valószínűleg nem szeretnéd megfúrni. Nem is kell! Gondoltunk ugyanis azokra is, akik nem szeretnék megfúrni a falat, vagy szöget ütni abba a kép rögzítéséhez. Egyedi gyártású Cansole-unk segítségével anélkül rögzíthető a konyhai falikép, hogy a falon maradandó nyomot hagyna. A Cansole speciális nanotechnológiás ragasztóval készült, amely stabilan tartja a vászonképet a konyha falán. Ráadásul a vízszintes elhelyezésben is segít.

Díjmentes kiszállítás országosan

A Vászonképvilág remek áron kínálja a minőségi alapanyagokból készült termékeit. Tekintsd meg a vászonképek árlistáját és fizess csak a képért! A kiszállítást ugyanis a teljes országban díjmentesen vállaljuk. Megrendelt termékeid megérkezésére ráadásul nem is kell hosszasan várakoznod. Ügyelünk rá, hogy minden rendelést a lehető leghamarabb teljesítsünk, így azok legkésőbb a rendelés leadását követő 3. munkanapon megérkeznek a megadott címre. Személyes átvétel esetén ennél is hamarabb kézhez kaphatod.

365 napos garancia

A Vászonképvilágnál kiváló grafikusok dolgoznak azon, hogy jó minőségű, gyönyörű vászonképet kaphass kézhez. Emellett az alapanyagok minőségére is odafigyelünk, hiszen anélkül még a legkiválóbb szakemberek sem tudnak szép eredményt alkotni. Annyira megbízunk termékeink minőségében, hogy 365 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden egyes darabra. Amennyiben nem lennél elégedett a konyhai falikép minőségével vagy kinézetével, kérjük, jelezd felénk.

Könnyen megszerkesztheted

A Vászonképvilág saját képszerkesztőjét felhasználóbarát felülettel láttuk el, így könnyedén megtervezhető a vászonkép konyhába. Amennyiben nem a galériából választasz, hanem a konyhai falikép saját fotóból készülne, kérjük figyelj arra, hogy jó minőségű fotót tölts fel. Csak így tudjuk garantálni, hogy a végeredmény is jó minőségű legyen. Amennyiben a rendelés beérkezésekor úgy ítéljük meg, hogy a fénykép minősége nem megfelelő, mindenképp felvesszük veled a kapcsolatot.