Szállítási információk

MPL futárszolgálat

Webáruházunkban a rendelés összegétől függetlenül díjmentes kiszállítást biztosítunk. Szállítási partnerünk az MPL futárszolgálat. Választhat házhozszállítást, illetve Országszerte 3000 átvételi ponton biztosítjuk a kényelmes és gondtalan csomagátvételt.
A szállítandó küldeményeket a tartalom jellegének és tömegének megfelelő módon csomagoljunk be, hogy a kézhezvétlet követően sérülésmentesen és kiváló minőségben élvezhesse a kiválasztott képet.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

A Postán maradóként vagy PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges.

Az MPL házhoz szállítás és postai átvétel esetén is biztosít bankkártyás utánvét-fizetési lehetőséget a címzettek részére.

Utánvétes csomag kezelése minden esetben 450Ft

MPL Posta Pont

Miért érdemes MOL- Coop PostaPontra rendelni?

 

  • Mert a legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozható a csomag. Itt megnézhető, hogy Önnek melyik esik útba.
  • SMS-ben vagy e-mailben értesítjük a küldemény érkezéséről, ahogy Ön szeretné.
  • Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek.
  • A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
  • A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet.

A küldemények maximális tömege 20 kg.
Utánvétes csomag kezelése minden esetben 450Ft

Személyes átvétel

Megrendelését személyesen is átveheti a Vektor Print Kft. telephelyén. 
Pontos cím: 4400 Nyíregyháza, Tokaji út 3.
Nyitvatartási idő: munkanapokon 8:30-tól 17:00-ig.

Helyszíni fizetés készpénzben és bankkártyával is lehetséges.