Rólunk

Mit lehet tudni a vállalkozásunkról és a csapatról?

Cégünk a Vektor Print Kft. magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, intézményeknek segít célközönségük előtti vizuális megjelenésben. Azt valljuk, hogy nem elég, ha egy cég profi a szakmájában, ezt a tudást meg is kell mutatni a külvilágnak. A Vektor Print Kft egy többgenerációs reklámdekorációs vállalkozás, mely a térség egyik meghatározó szereplője.

A vizuális megjelenés egyik vezető terméke a vászonkép, ahol véleményünk szerint nincsenek korlátok. Mind méretben, mind formavilágban csak a fantáziánk szabhatja meg a határokat.

Büszkék vagyunk rá, hogy a vászonképre nem, mint önálló termékre, hanem egy szolgáltatáscsomag részére tekintünk, melybe beletartozik az országosan díjmentes kiszállítás, 365 napos pénzvisszafizetési garancia és tartozékként megvásárolható saját fejlesztésű konzolunk, mely segítségével fúrás nélkül pillanatok alatt felhelyezhető bármilyen vászonkép a falra.

Mit sem ér azonban egy jó csomag kiváló minőség nélkül. A magas színvonalért az általunk használt nyomtatási technológia és a kiváló csapat felel.

A legjobb alapanyagok használata mellett új generációs Roland márkájú szélesformátumú eco-solvent nyomtatónk áll szolgálatban, hogy ügyfeleink igényeit messzemenően ki tudjuk elégíteni.

A vászonképvilág célja egy folyamatosan fejlődő, innovatív, a termékeire és szolgáltatásaira igényes közösség alakítása. Legyen Ön is tagja ennek a közösségnek, kövessen minket Facebook és Instagram elérhetőségeinken!

Üdvözlettel,    

Vászonképvilág csapata