Fúrás nélküli képrögzítés? Cansole!

Aligha találunk nagyobb kihívást egy vászonkép felrakása közben, mint a szükséges lyukak megfúrása és a pontos vízszint eltalálása. Egyedülálló rögzítő rendszerünk, a Cansole segítségével ez már nem lesz probléma.

A Cansole egy új, fúrás nélküli rögzítési rendszer, melynek segítségével a vászonkép tökéletesen, gyorsan és egyszerűen rögzíthető. Szabadalmi bejegyzés alatt álló eszközünk (Cansole) segítségével különösebb szaktudás nélkül bárki képes lesz gyorsan és tökéletes vízszintben felrakni a választott vászonképet.

A felrakáshoz nincs szükség semmilyen segédeszközre, mert beépítettünk a Cansole-ba egy vízmértéket, aminek használatával tökéletes vízszintben helyezhető fel a Cansole és a vászonkép. Ha megfelelően helyezik fel a Cansole-t a falra, akkor a ráakasztott vászonkép is szépen vízszintben lesz.

Hogyan marad a falon? Nano technológiás ragasztással sima és enyhén érdes felületekre feltapad, és stabilan tart. A nanoragasztó, ha megfelelően lett rögzítve, akkor az idő múlásával egyre erősebben köt, így nem, hogy gyengülne, de idővel még erősebben is tart a falon. Folyamatos fejlesztéseket követően hosszú távú teszteket is végeztünk, hogy a legjobb és legegyszerűbben felrakható konzolt kínálhassuk vásárlóinknak.

YouTube csatornánkon hasznos kisvideókat nézhetsz meg a Cansole felrakásáról.

Vásárolj vászonképed mellé Cansole rögzítőt, és nem lesz gondod a tökéletes felrakással!