+36 70 325 6620
(H-P 9:00-16:00)

Vászonkép felrakása 2 perc alatt fúrás nélkül, tökéletes vízszintben?

Aligha találunk nagyobb kihívást egy vászonkép felrakása közben, mint a szükséges lyukak megfúrása és a pontos vízszint eltalálása.

Szabadalmi bejegyzés alatt álló eszközünk (Cansole) segítségével különösebb szaktudás nélkül Te is képes leszel gyorsan és tökéletes vízszintben felrakni a választott vászonképedet.

Hogyan tudom vízszintbe helyezni eszközhasználat nélkül?

Nincs szükséged semmilyen segédeszközre, mert beépítettünk neked a Cansole-ba egy vízmértéket, aminek használatával tökéletes vízszintet kaphatsz. Ha megfelelően helyezted fel a Cansole-t a falra, akkor a ráakasztott vászonkép is szépen vízszintben lesz.

Ha nem fúrok, hogyan marad a falon?

Nano technológiás ragasztással sima és enyhén érdes felületekre feltapad, és stabilan tart. Folyamatos fejlesztéseket követően hosszú távú teszteket is végeztünk, hogy a legjobb és legegyszerűbben felrakható konzolt kínálhassuk neked.

Nem fog leesni a falamról?

A nanoragasztó, ha megfelelően rögzítetted, akkor az idő múlásával egyre erősebben köt, így nem hogy gyengülne, de idővel még erősebben is tart a falon.

Ehhez az alábbi dolgokra szükséges figyelni:

  • a felület ne vizesedjen
  • ne tegyük ki magas hőfoknak
  • ne tegyük olyan helyre, ahol tartósan alacsony 5C° alatti a hőmérséklet
  • a vászonképre ne helyezzünk plusz súlyt
  • figyeljünk, hogy erős huzat, vagy szél ne érje
  • kerüljük a fel, és levételét a képnek
  • ne feszegessük, tologassuk a tartó konzolon a keretet
  • függőleges pozícióban történjen a felszerelés

El tudom távolítani a falról?

Természetesen levehető a tartó konzol, ha máshova szeretnénk áthelyezni, viszont az eltávolítás a felület anyagától, minőségétől és stabilitásától függ. Ha nem csak eltávolítani szeretnénk, hanem másik helyre átrakni a konzolt, akkor az eltávolítást követően új ragasztószalagot szükséges a hátuljára rakni. A ragasztószalag típusával kapcsolatban kérem egyeztess ügyfélszolgálatunkkal.

Az eltávolítás első lépésében a Cansole hátulján lévő kétoldalú ragasztócsík kilógó részéről el kell távolítani az átlátszó fóliát. Második lépésben a Cansole stabilan tartása mellett a ragasztócsíkot felfele irányban húzzuk ki a konzol és a fal közül. Ha eltávolítottuk a ragasztócsíkot, a Cansole akadálymentesen lejön a falfelületről.

Mennyibe kerül a Cansole?

Egyedi rögzítő konzolunkat önmagában nem árusítjuk, kizárólag tőlünk vásárolt vászonkép mellé lehet rendelni 2.500 Ft-os bruttó áron.

 

Tedd egyedivé otthonod, vagy irodád saját fotódból készült vászonképpel!

Válassz galériánkból egy vászonképet és tedd pillanatok alatt a faladra!